“Alexandra is fantastisch. Bijna alles dat wij eten thuis, komt uit haar koker. Stiekem zouden we willen dat ze bij ons woonde.” Dat is de quote die Romy en ik achterop het nieuwe boek van onze schoonzus @alexandrapenrhynlowe zetten; Gewoon Vegan. Een boek met 100 heerlijke plantaardige recepten. Geen ingewikkelde ingrediënten. Geschikt voor kinderen. En dus ook voor mensen die zelf niet vegan zijn maar wel meer plantaardig willen eten.
In veel van de teksten bij de recepten geeft Alexandra voorbeelden uit haar eigen drukke gezinsleven. Ze schrijft  boeken en scenario’s), haar man @klaasboom is schrijvende duursporter en hardloopcoach, dochter Daantje (4) wereldkampioen fazanten vangen. 
In mijn vragenrondjes verwijs ik vaak naar Alexandra’s instagramaccount als het over recepten gaat. Nu is er dit boek (link in mijn stories). Een absolute aanrader.

“Alexandra is fantastisch. Bijna alles dat wij eten thuis, komt uit haar koker. Stiekem zouden we willen dat ze bij ons woonde.” Dat is de quote die Romy en ik achterop het nieuwe boek van onze schoonzus zetten; Gewoon Vegan. Een boek met 100 heerlijke plantaardige recepten. Geen ingewikkelde ingrediënten. Geschikt voor kinderen. En dus ook voor mensen die zelf niet vegan zijn maar wel meer plantaardig willen eten.
In veel van de teksten bij de recepten geeft Alexandra voorbeelden uit haar eigen drukke gezinsleven. Ze schrijft boeken en scenario’s), haar man is schrijvende duursporter en hardloopcoach, dochter Daantje (4) wereldkampioen fazanten vangen.
In mijn vragenrondjes verwijs ik vaak naar Alexandra’s instagramaccount als het over recepten gaat. Nu is er dit boek (link in mijn stories). Een absolute aanrader.


By arieboomsma on 18-05-2020 16:41 - 11 views
Share
Comments
poapapas says:  sorry adobe flash player is shut down because the norwegians as made on the end
Leave a comment
Please login or leave some info

 Name (required)
 E-mail (required, never displayed)